KLASİK OTOMOBİLLER VE 70′ LERİN ŞARKILARI BEĞENİ TOPLADI

Nilgün KAYA

Bu yıl 14’ncü kez düzenlenen Ayvalık Kültür Sanat Günleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen klasik otomobillerin sergisi ve 70’lerin sevilen şarkılarının yorumlandığı Kardaşlar Grubu konseri büyük beğeni topladı.

Ayvalık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 14.Ayvalık Kültür Sanat Günleri, 8 Eylül Cumartesi günü sona erdi.  Ayvalık’ta yaşayan fotoğraf, resim, heykel ve seramik sanatçılarının karma sergisi ile başlayan, yurt içi ve yurt dışından gelen koroların yanı sıra ebru ve koro atölye çalışmaları ile renklenen, Ayvalık’ın Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarının konserleriyle şenlenen Kültür Sanat Günlerinin son gün etkinlikleri arasında Klasik otomobil sergisi ve 70’ler konseri yer aldı.

PONTİAC’TAN İMPALA’YA OTOMOBİLLER İLGİ ÇEKTİ

Farklı renk ve markalardaki klasik otomobillerin sergisi Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15.302da başladı. Meydanda sergilenen otomobiller arasında siyah puantiyeli kırmızı renkli ‘Herbie’ olarak bilinen 1974 Wolswogen Betle marka otomobil ile Chevrolet İmpala ve Pontiac arabalar dikkat çekti. Klasik Otomobil Kulübü üyelerine ait otomobillerin ilçe merkezi, Cunda Adası ve Sarımsaklıyı kapsayan kent turu vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle takip edildi. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in yanı sıra Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayvalık’ın sevilen müzik grubu Kardaşlar’ın, 70’li yıllara ait sevilen şarkıları yorumladığı konser beğeniyle dinlendi. Vatandaşlar şarkılara alkışlarla ve dans ederek eşlik etti.

 

PAYLAŞMAK
Önceki İçerik#İklimİçinSesVer
Sonraki İçerikKISA KISA