AYVALIK 2008 YENİMAHALLE SPOR KULÜBÜNÜN HEDEFİ NET

Nilgün KAYA

Ayvalık’ı süper amatör ligde temsil eden 2008 Yenimahalle spor Kulübü lig hazırlıklarını sürdürüyor. Hedeflerinin ilk beşe girmek olduğunu açıklayan Antrenör Eren Tayanç, oyuncularına güvendiğini ve performanslarından memnun olduğunu ifade etti.

Süper amatör lige yükselerek başarısıyla adından söz ettiren 2008 Yenimahalle Spor Kulübü, hedefin ilk beşe girmek olarak net konulduğu lig hazırlıklarını idmanlar ve hazırlık maçları ile sürdürüyor.

Kulüp kurulduğunda takım oyuncularından biri olduğunu söyleyen Antrenör Eren Tayanç, ‘2008 Yenimahalle Spor takımının lige hazır olduğunu’ söyledi. Tayanç yaptığı açıklamada, “Mahallenin potansiyelinin futbola karşı yüksek olduğunu o zaman da görüyordum. Bu şimdi de böyle. Takıma antrenör olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Süper amatör ligine yeni takım olarak başlıyoruz ancak kalıcı olacağımıza inanıyorum çünkü oyuncularıma güveniyorum ve performanslarından memnunum. Alt yapıya önem veren kulübümüz geçen yıl U18 liginde Balıkesir ili genelinde şampiyon oldu. şampiyon gençlerden yedisi A takımımıza dahil oldu. Türk futbolu Yiğit ve Serhat gibi futbolcuları tanıyacak. Profesyonel takımların dikkatini şimdiden çektik. Hedefimiz ilk beşe girmek. Kulüp başkanımız ve yöneticilerimiz ile destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.