2008 YENİMAHALLESPOR’DA DİKKAT ÇEKEN GENÇ YETENEKLER 

Nilgün KAYA

Ayvalık’ı süper amatör ligde başarıyla temsil eden Ayvalık 2008 Yenimahalle Spor ‘un genç yıldızları maçlardaki performansları ile dikkat çekiyor.

Süper Amatör Ligde rakiplerini geride bırakan Ayvalık 2008 Yenimahallespor, alt yapıdan yetiştirdiği genç yetenekleri ile başarı grafiğini arttırıyor.

Genç sporcu Atakan Mat

Takımda alt yapıdan yetişen genç yıldızlar Atakan Mat, Yigit Çelik ve Toprak Aksu maçların kazanılmasında önemli pay sahipleri.

Genç sporcu Yiğit Çelik

Yigit Çelik, Dursunbey’de, Atakan Mat ise geçtigimiz hafta Balya karşılaşmasının 90. Dakikasında attığı gol ile takımını mağlubiyetten kurtararak, puan almasında önemli rol oynadılar.

Genç sporcu Toprak Aksu

Toprak Aksu da orta saha da, tam bir görev adamı olarak kritik pozisyonlarda attığı ara pasları ile dikkat çekiyor. Takımın genç yıldızları her maçta Ayvalıklılardan büyük tezahürat ve alkış alırken profesyonel takımların radarına takıldıkları da kulislerde konuşuluyor. Genç yetenekler, “Hedefimiz her şeyden önce Yenimahallespor’da yeni yetişen oyuncuların önünü açmak. Kulübümüzün iyi bir noktada sezonu tamamlaması ” diyerek takıma verdikleri önemi her fırsatta dile getiriyorlar.