Ayvalık 18. Zeytin hasat festivaline hazırlanıyor

Ayvalık, ‘Ölmez ağaç Zeytinin’ gölgesinde 18.kez hasat festivaline hazırlanıyor. 18. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali, 13-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Festivalle ilgili Ayvalık Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada,
“Odamızın bu yıl paydaşlarıyla birlikte 18. sini düzenlediği Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali 13-19 Ekim’de Ayvalık’ta sizleri bekliyor.
Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak yalnızca bereketli zeytin hasadına değil güzel Ayvalık’ımızın sanatla, sporla, lezzetle ve tarihle ile yoğurulmuş, yılın 12 ayında hem Ayvalık halkını hem de değerli ziyaretçilerimizi sarıp sarmaladığı tüm güzel özelliklerine de odaklandığımız dopdolu bir program hazırladık!
Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutladığımız bu özel senede zeytinin bereketiyle Ayvalık’ımızın benzersiz deneyimleri ile sizlerle buluşturmaktan dolayı gururlu ve heyecanlıyız!
Ayvalık Ticaret Odası ve paydaşlarımız olarak halkımızı 13-19 Ekim’de Ayvalık Uluslar arası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali’nde aramızda görmekten mutluluk duyarız. ” denildi.