KISA KISA

MÜLTECİLER YAKALANDI-

Küçükköy Mahallesi Badavut mevkiindeki ağaçlık alanda 21 Afgan yakalandı. Alınan bilgiye göre; ihbar üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı karakol ekipleri, yaptıkları kontrolde 8’i kadın, 8’i erkek, 1’i erkek çocuk ve 4’ü kız çocuk olmak üzere 21 Afgan uyruklu mülteciyi yakaladı. Araştırmada, organizatör olduğu tespit edilen Afgan K. G gözaltına alındı.

EVDE YANGIN-

Küçükköy Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki Emirhan Apartmanında 29 Temmuz günü yangın çıktı. Alınan bilgiye göre; saat 17.00’de başlayan yangına Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği 1 araç ile müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangının, evin yatak odasında başladığı, şarja takılı cep telefonunun patlaması sonucu meydana geldiği öğrenildi.  Yangında herhangi bir can kaybının olmadığı, 10 bin lira civarında maddi zarar meydana geldiği bildirildi.

TEKNE MOTORU HIRSIZLIĞI-

Ayvalık Sahilkent Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Zeytin Dalı evleri önünde sahilde bağlı duran Ahmet D. Adlı vatandaşa ait teknenin motorunun çalındığı tespit edildi. Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

PLAJDA HIRSIZLIK-

Ayvalık Duba Plajına giden Osman D ve Halil K adlı vatandaşların, denize girdikleri sırada sahil kenarındaki beton duvar üzerine bıraktıkları çantalarının çalındığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre araç anahtarı, ruhsat, ehliyet, kredi kartları, bir miktar para, telefon ve kıyafetlerin olduğu çantaları çalan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU-

Ayvalık’ın Zekibey Mahallesi Neşe Sokakta ikamet eden Havva Yüksel Hallaç isimli vatandaş evinde ölü olarak bulundu. 69 yaşındaki kadının naaşının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

BIÇAKLA YARALAMA-

Ayvalık Ali Çetinkaya Mahallesi Kanarya Sokak’ta yaşayan ev hanımı Nilay İ. Bıçakla yaralandı. Alınan bilgiye göre; 28 Temmuz günü saat 19.25’te oğlu tarafında evde yaralı halde bulunan Nilay İ. Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sol göğüs ve sol karın bölgesinde kesik bulunan kadın, hayati tehlike nedeniyle Edremit Devlet Hastanesine sevk edilirken bıçakla yaralama olayı ile ilgili olarak şüpheli eşi H.P’nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

PAZARDA HIRSIZLIK-

Ayvalık’ın Perşembe günü düzenlenen semt pazarında alış veriş yapan Saniye T. adlı vatandaşın, çocuk arabasına astığı ve içinde çocukları ile kendisinin nüfus cüzdanı, 700 lira para muhtelif kartlar ve telefonunun bulunduğu çantası çalındığı öğrenildi.