AYVALIK’TA, İNCE’YE DESTEK

Nilgün KAYA 

CHP Ayvalık İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce’ye bağış yapmak için banka önünde kuyruklar oluşturdu. Bağış kampanyasına destek veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Türkiye’nin değişimi için Ayvalık’ta heyecan var” dedi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın çağrısı üzerine İş Bankası önünde toplanan partililer ve vatandaşlar, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce‘nin kampanyasına destek verdi. Banka önünde başlayan kuyruk Kayalar İş Hanı önünden taksi durağına kadar devam etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediye Başkan yardımcıları Gökay Bacan, İbrahim Mühürdaroğlu, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Erkal, Fahri Güren, Mehmet Ali Tuncer, Fikri Çalık, Yalçın Taş, İbrahim Barış, Şakir Sakarya, Salman Kayran, Dilek Saraçoğlu, Balıkesir CHP Milletvekili adayı Neşe Zengin, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, CHP Ayvalık ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe Başkanı Ahmet Toker, CHP Ayvalık Kadın Kolları Başkanı Tülin Çalışıcı da kuyruğa girerek bağışta bulundular.

“VATANDAŞLARIMIZ YOĞUN DESTEK VERİYOR”

Seçime kadar kampanyaya destek yapılabileceğini belirten Hüseyin Şalmanlı, “Bir kampanya başlatarak çağrıda bulunduk. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye destek vermeyi amaçladık. Gördük ki sadece partililerimiz in yanı sıra vatandaşlarımız da yoğun destek veriyor. Çok mutluyuz böyle bir kalabalık olmasından. Bugün toplu şekilde geldik ama seçime kadar isteyen vatandaşlarımız destek vermeye devam edebilir” dedi.

“GÖNLÜMÜZ TÜRKİYE’DEKİ DEĞİŞİMDEN YANA”

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Katılım güzel oldu. Türkiye’nin her yerinde bu heyecan var. Kampanyaya destek vermek parayla ilgili değil, sayımızı belirtmek, 10 lira bile olsa gönlümüzün Türkiye’deki değişimden yana olduğunu göstermek. Artık yeni bir idare, herkesin doğusuyla, batısıyla, güneyi ve kuzeyi ile birbirini kucaklayacağı, huzurlu bir ülke olması adına, bir değişimin Türkiye’de zamanın geldiğini düşünen bütün vatandaşlarımız 10 lira da olsa yardım etmek için kuyruğa girdiler. Sabah erken saatlerden bu yana Muharrem İnce’nin kampanyasına destek veriliyor. Bu bütün Türkiye’ye yayılmış vaziyette. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun diyoruz ve yeni değişimi kucaklamak istiyoruz” dedi.