BAŞKAN GENÇER’DEN HASTA VE YAŞLILARA YENİ YIL ZİYARETİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, yeni yıla girerken hasta ve yaşlıları ziyaret etti. Önemli günlerde geleceğe umutla bakmak için bir araya gelmek gerektiğini ifade eden Başkan Gençer, yeni yıl için de dilekte bulundu.

Başkan Gençer’e 2017 yılının son gününde yaptığı ziyarette Belediye Evde Bakım Hizmetleri ekibi eşlik etti. Ziyaretine Ayvalık Devlet Hastanesi ile başlayan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, tedavi gören 50 hasta ve sağlık personelinin yeni yılını kutladı.  Hastalara hediye de veren Gençer, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Hastanenin ardından Ayvalık Belediyesi Erken Doğmuşlar Konuk Evi’ne ziyarette bulunan Başkan Gençer, konuk evinde kalan vatandaşlarla birlikte yeni yıl pastası kesti. Sohbet sırasında Ayvalıkgücü Belediyespor’un atkısını hediye ederek, takıma destek için maçlara gelmelerini istedi.

’’GELECEĞE UMUTLA BAKMAK İÇİN, ÖZEL GÜNLERDE SEVDİKLERİMİZLE BİRARAYA GELİRİZ’’

Hemen hemen her bayram ve yılbaşı gibi özel günlerde vatandaşların yanında olmaya gayret ettiğini belirten Başkan Rahmi Gençer,  ”  Hepimiz böyle önemli günlerde geleceğe umutla bakmak için sevdiklerimizle bir araya geliriz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperiz. ‘’

‘’AYVALIK’IMIZA GÜZELLİKLER GETİRSİN’’

Yeni yıl için dilekte bulunan Başkan Gençer’’2018 Ayvalık’ımıza güzellikler getirsin. Size ve sevdiklerinize mutluluk getirsin. En önemlisi de ülkemize barış, huzur ve inşallah birlik ve beraberlik getirsin. Sağlıklı bir yılımız olsun. Seneye de inşallah topluca yeni yılı bu şekilde topluca kutlarız. Bizleri güler yüzle karşılayan herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.