AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’A DESTEK İÇİN EŞYA PİYANGOSU

Nilgün KAYA

Ayvalıkgücü  Belediyespor’a katkı sağlamak amacıyla 14 Şubat’ta, hediyesi bir otomobil ve çeşitli eşyalardan oluşan eşya piyangosu düzenlenecek. 3 bin adet bilet basıldığını belirten Kulüp Başkanı Güngör Sezer, “Kentimizin önemli markası, değeri ve sevgili takımı Ayvalıkgücüne destek vermek için Ayvalık halkımızın çekilişe katılmalarını bekliyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup’ta, lider takımın 3 puan arkasında mücadele eden Ayvalıkgücü  Belediyespor Futbol Kulübü yararına piyango çekilişi yapılacak. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile koordineli eşya piyangosunun çekilişi 14 Şubat günü yapılacak.

“20 YIL SONRA YENİDEN PİYANGO ÇEKİLİŞİ YAPILACAK”

Ligde şampiyonluğu hedefledikleri bu süreçte ekonomik olarak zor durumda olduklarını ifade eden kulüp başkanı Güngör Sezer, “ Ayvalık Belediyesi katkıda bulunuyor ancak yükü ağır olduğu için daha fazlasını yapamaz. Biz de bu yöntemle Ayvalık halkından destek istiyoruz. Halkımızın desteğiyle şampiyonluğa gittiğimiz bugünlerde daha başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Hazırlıklara Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in desteği ile 2 ay önce başladıklarını belirten Başkan Sezer, “Eşya Piyangosu takımımız için 1980’li yıllarda yapıldı. Sanıyorum ki 2 veya 3 kez yapıldı. Son olarak 90’lı yıllarda yapılmıştı” dedi.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE OTOMOBİL VE EŞYA HEDİYELERİ

‘Takımına destek ol, arabayı kazan’ sloganıyla hazırlanan piyangoyu sevgililer günü’nde yapmalarının nedenini açıklayan Başkan Güngör Sezer, “Taraftarlarımız eşlerine hediye vermek isteyebilir ayrıca Ayvalık’ın en önemli markası değeri ve sevgili takımı olan Ayvalıkgücüne de halk olarak yardımcı olmuş  olur” dedi. Şimşekler yararına noter huzurunda Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağı belirtilen eşya piyangosunun en büyük hediyesi sıfır kilometre otomobil. Piyangoda ayrıca Buzdolabı, çamaşır makinesi, TV, elektrik süpürgesi. Bastırılan 3 bin adet bilet, Ayvalıkgücü Kulüp binası, Duran Marketler, Kuaför Orhan ve Sağlam Optik’ten tanesi 100 liradan edinilebilecek.