630 ÇOCUK VE GENÇ SPOR YAPACAK

 

Nilgün KAYA

Balıkesir’in 20 ilçe ve 1130 mahallesinde ‘İmkân bizden oynamak sizden’ sloganıyla bu yıl 3. kez düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Ayvalık’ta da başladı. İİ genelinde 25 bin çocuk ve gencin spor yapacağı etkinliğe Ayvalık’ta 630 çocuk ve genç katılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; Balıkesir Valiliği, İlçe Belediyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile ‘İmkân Bizden Oynamak Sizden’ sloganıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, ildeki 20 ilçe ve 1130 mahallesindeki yaklaşık 25.000 çocuk ve gençlerimizin spor yapmasına katkı sağlamayı hedeflediği ‘Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’ Ayvalık’ta başladı.

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi,  Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda yapılan turnuvaya Gençlerde 20 takım, yıldızlarda ise 43 takım toplamda 630 sporcu katılacak. Müsabakalar Ayvalık Belediyesi Sarı Zeybek Halı sahasında oynatılacak.