SABİH KANADOĞLU AYVALIK’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Nilgün KAYA

Tedavi gördüğü hastanede 28 Şubat Salı günü vefat eden Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Balıkesir ‘in çok sevdiği Ayvalık ilçesinde toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Başkent Hastanesi’nde 85 yaşında hayatını kaybeden Kanadoğlu için dün Ankara Kocatepe Camisinde bugün ise Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Merkez Saatli Caminde düzenlenen cenaze törenine; ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, İzmir eski belediye başkanı Aziz Kocaoğlu, Prof. Dr. Ülgen Zeki Ok, CHP İl Başkanı Erdem Gölbaşı, CHP, DEVA, İYİ Parti Ayvalık İlçe örgütleri, Belediye Başkanı Mesut Ergin, Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şube Başkanı Ahmet Üzgeç, ADD ilçe yönetimi , ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı Gülden Belge, ilçe yönetimi, Ayvalık eski belediye başkanı Rahmi Gençer, AYKÜSAD yönetimi, sanatçı Serhat Süha Özcan, ilçedeki çeşitli STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kanadoğlu’nun naaşı camide kılınan ikindi namazının ardından alkışlar arasında omuzlarda taşınarak, Ayvalık mezarlığında toprağa verildi.