AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR VE EDREMİT BELEDİYESPOR DEPREMZEDELER YARARINA MAÇ YAPTI

Nilgün KAYA – Video: Bilal Toprak

Ayvalıkgücü BelediyeSpor ile Edremit Belediye Spor, depremzedelere destek için maç yaptı.

Depremzedeler yararına düzenlenen maç, 26 Şubat Pazar günü Ayvalık Hüsnü Uğral Stadında oynandı. Heyecanlı maç, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, her iki takımın yönetiminin yanı sıra çok sayıda taraftar tarafından izlendi.

2 bin adet bilet satılan maçtan elde edilecek gelirlerin tamamı Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören depremzedelere bağışlanacak.

‘ EBEDİ REKABET VE EBEDİ DOSTLUĞUMUZU GÖSTEREN BİR KAMPANYA”

Ayvalıkgücü Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Babayiğit, “Ülkemizi ve bizleri derinden etkileyen asrın felaketi 10 ilimizi etkileyen deprem hepimizi üzmüştür ilk gündem beri tüm Türkiye tek yürek olduk her türlü desteği ve yardımı sağlamak için seferber olmus durumda bizlerde körfezin iki güzide kulübü olan Ayvalıkgücü Bld spor ve Edremit Bld spor olarak ebedi rekabet ve ebedi dostluğumuzu gösteren bir yardım kampanyası başlatarak spor anlamında destek amaçlı hazırlık maçı düzenledik toplanan bağışları depremde etkilenen depremzelerin yaralarını sarmak ve melhem olmak için hepsini oraya aktatıcaz bu anlamlı organizasyonda Bizlere destek veren Ayvalık ve Edremit halkına teşekkür ederiz yapmış oldunları bağışları Allah kabul etsin.” Dedi.