AYVALIK KENT KONSEYİ 8. SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Kent Konseyi’nin 8. seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22 Ekim Cuma günü saat 17.30’da İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapıldı. Kent Konseyi üyeleri faaliyetlerine Halil Coşkun başkanlığında devam etme kararı aldı.

108 genel kurul üyesinden 75’inin hazır bulunduğu toplantıda yapılan oylama ile divan üyesi olma şartlarını taşıyan üyelerden Ahmet Üzgeç başkan, Ferda Öztürkler ve Özge Toygar sayman olarak oy birliği ile divan ve sandık kurullarını oluşturdular. Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Halil Coşkun ve Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in açılış konuşmalarını yapmalarının ardından Halil Coşkun tarafından faaliyet raporu, Genel Sekreter Galip Bodur tarafından mali raporun sunulduğu toplantıda, faaliyet raporu oy çokluğu ile mali rapor oy birliği ile kabul edildi.

Tek aday olarak seçime giren Halil Coşkun yeniden Kent Konseyi Başkanı seçildi. Genel kurul üyelerinden Necdet Uğral, Ümit Özgültekin, Hasan Çetin, Cafer Çaylan, Havva Taylan, Gönül Tuna, Haluk Aysu, Meral Gürer, Veysel Avınca, Turgut Baygın, Suat Ok, Müge Okur, Neşe Albayrak, Emine Derya Bahar ve Vehbi Tutmaz Yürütme Kurulunda yer almak istediklerini belirten dilekçelerini Divan Kuruluna teslim ettiler, aday olmalarında bir sakınca görülmedi. Yapılan Yürütme Kurulu Seçimi sonucunda Necdet Uğral, Ümit Özgültekin, Cafer Çaylan, Müge Okur, Hasan Çetin, Gönül Tuna, Vehbi Tutmaz, Ayvalık Kent Konseyi Yürütme Kurulu asil listesini, Havva Taylan, Neşe Albayrak, Suat Ok, Haluk Aysu, Meral Gürer, Turgut Baygın, Emine Derya Bahar Yürütme Kurulu yedek listesini oluşturdular.