AYVALIK’IN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIDILAR

Nilgün KAYA

Ankara’ya giden AK Parti Ayvalık ilçe başkanı Ali Gür, İçişleri Bakanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı,  Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı , Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı ve Ak Parti milletvekillerini ziyaret ederek ilçenin sorunlarını gündeme getirdi.

Gür’e mahalle muhtarlarını temsilen ilçe teşkilat başkanı Mustafa Güren’in yani sıra üç kırsal mahalle muhtarı eşlik etti.

“KIRSAL MAHALLELERİMİZDE HİZMET ATAĞI”

Ankara ziyaretleri ile ilgili bilgi veren AK Parti Ayvalık ilçe başkanı Ali Gür, “16 kırsal mahallemiz adına Çamoba, Akçapınar ve Çakmak Mahallelerimizin muhtarlarını temsilen katıldıkları ziyarette mahallelerimizin iskan, tahsisli arazi bedelleri, spor alanları, altyapı ve üstyapı sorunlarını gündeme getirdik. Gerekli destek sözünü aldık.”

“AYVALIK BALIKÇI BARINAĞINA KAVUŞUYOR”

“Ayvalık’ta son zamanda olan afet sonucu balıkçı ve gezi tekneci kardeşlerimizin mağduriyetlerini dile getirdik. Bu konuda yapılacak yardımlar ve balıkçı barınağı projelerini konuştuk. En kısa zamanda projeye başlanacağının sözünü aldık. Konu hakkında yerinde inceleme için Ulaştırma ve AltYapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu ilçemize davet ettik.”

“AYVALIK’TA YATIRIMLAR HIZ KAZANDI”

“İlçemizde planlanan doğalgaz, spor alanları ve Toki projeleri için milletvekillerimizle bakanlıklarımızda görüştük. Ayvalık’ımızın sorunlarına gösterdikleri hassasiyet ve çalışmaları için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye , Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Mücahit Demirtaş’a ve Ak Parti milletvekillerimize çok teşekkür ederiz.” Dedi.