ECE ARTIK BEŞİKTAŞLI

Nilgün KAYA

Ayvalık Gençlik Spor Kulübü’nden Beşiktaş Spor Kulübüne transfer olan Ece Örz, transfer için gereken tek şart olan özel kolejde okuma şartını da Ayvalık Gençlik Spor Kulübünün desteği ile gerçekleştirdi. Kulüp kurucusu Serkan Özkan, başarılı sporcunun Voleybol sayesinde yüzde yüz burslu olarak okuyacağına dikkat çekti.

3 yıl önce kurulan Ayvalık Gençlik Spor Kulübünün başarılı oyuncusu Ece Örz, Beşiktaş Spor Kulübü Voleybol Takımı alt yapısına transfer oldu. Voleybola 1.5 sene önce kulüp çatısı altında başlayan Ece’nin eğitim hayatına da Eğitmen Okulları’nda devam edeceği öğrenildi.

Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Ayvalık Gençlik Spor Kulübü Kurucusu Serkan Özkan, transfer için de herhangi bir ücret talep etmediklerini belirterek, “Ayvalık Gençlik Spor Kulübünün Beşiktaş’a transfer ettiği Ece Örz’ün spor hayatının başarılarla dolu olacağına inanıyorum. Ayvalıklı Takım arkadaşlarına yol gösterip onların yolunu açacak kızımızın Beşiktaş Spor Kulübüne transferi için tek şart özel bir kolejde okumasıydı. Kulüp olarak bu şartı sağladık. Kızımız Eğitmen Okullarında eğitim görecek. Bir evlat kolay yetişmiyor. Onun için en iyisini, en güzeli olsun istiyorsun. Hayatı hep başarılarla dolsun istiyorsun. Emek veriyor, izliyorsun. Bazen kızıyor, kırıyor yada kırılıyorsun ama sonunda herşeyi unutup daha çok sarılıyorsun evladına. Benim için bütün kızlarım aynı değerde, hepsi kıymetli. Belki takımımızdan giden ilk kızım ama asla son değil. O artık bir Beşiktaşlı. Voleybol hayatı İstanbul’da devam edecek. Okul hayatı da spor hayatı da zorluklarla geçecek, o mücadele edecek. Bizler de onu takip edeceğiz. İnşallah bir gün sultanlar liginde izleyeceğiz. “ dedi.