AYVALIK GENÇLİK SPOR’DAN BEŞİKTAŞ’A TRANSFER OLDU

Nilgün KAYA

Ayvalık Gençlik Spor Kulübü’nün başarılı oyuncularından Ece Örz, Beşiktaş Spor Kulübü’ne transfer oldu. Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Ayvalık Gençlik Spor Kulübü kurucusu Serkan Özkan, parlak bir spor geleceği olan genç oyuncunun bu seviyede bir kulübün altyapısında oynayacak olmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

3 yıl önce kurulan Ayvalık Gençlik Spor Kulübü, başarılı oyuncularını ülkenin güçlü takımlarına transfer etmeye başladı. Ayvalık Gençlik Spor kulübü kurucusu ve Voleybol Antrenörü Serkan Özkan, Ayvalık Gençlik Spor çatısı altında voleybola 1.5 sene önce başlayan Ece Örz’ü Beşiktaş Spor Kulübü Voleybol Takımı alt yapısına transfer ettiklerini açıkladı.

Özkan, “2006 doğumlu, 1.83 cm boyunda ve solak bir oyuncu Ece. Çalışkanlığı ve isteği ile son 2 aydır, günde çift idman yaparak yeni takımına hazırlanıyordu. Kondisyon hocası Mehmet Akkuş son dönemde sıçramasının 7 cm yükseldiğini, kollarının kuvvetlendiğini söyledi. Ayvalık Gençlik Spor olarak tek amacımız Ayvalık’tan daha fazla çocuğumuzu böyle büyük takımların oyuncusu yapabilmek. Ece yolun başında ama çalışkanlığı ile yolu açık. Bu onun en büyük artısı. Böyle devam ederse uzun yıllar voleybolda başarılara imza atan bir sporcu olacağına şüphem yok. Ece, okul işlemlerinden sonra İstanbul’a yola çıkacak. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Özkan, transfer için Ayvalık Gençlik Spor Kulübü olarak bir bedel talep etmediklerini sözlerine ekledi.