AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANI ALİ GÜR OLDU

Nilgün KAYA

Balıkesir’de AK Partinin 5 ilçe başkanlığına yeni atamalar yapıldı. Ayvalık’ta ilçe başkanlığı görevine eğitimci ve turizmci Ali Gür getirildi.

Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi İlçe Başkanlarının istifaları Temmuz ayı içerisinde AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran tarafından sosyal medya üzerinden açıklanmıştı. Yeni atamalar da yine sosyal medya üzerinden il başkanı Başaran tarafından açıklandı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, partinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yapılan değerlendirmeler ve istişareler sonucunda Karesi İlçemize Yusuf Hocaoğlu, Ayvalık ilçemize Ali Gür, Burhaniye ilçemize Namık Kemal Gedikoğlu, Gömeç ilçemize Eşref Uslu ve ivrindi ilçemize Muharrem Akçal atanmıştır. Her birine görevinde başarılar diliyor Allah utandırmasın diyorum.” dedi.

Geçmiş yıllarda Ayvalık Belediye Meclis üyeliği görevini üstlenen Ali Gür, 2018 yılında Ayvalık Ticaret Odası Başkanlığına da aday olmuştu.  Ali Gür, 1950 lerden beri otelcilik yapan bir aileden geliyor. Sarımsaklıda turizm sektöründe 2 adet otel işletmesi, ayrıca bin kişilik 2 plaj İşletmesi bulunuyor. Bunların yanı sıra yine Sarımsaklı’da bir cafe-restoran işletmesi, emlak sektöründe de 2 adet emlak ofisi faal olarak hizmet vermekte. İnşaat sektöründe 2 adet inşaat firma, eğitim sektöründe de 2 adet okulu bulunuyor.