YENİ YIL İÇİN HEDİYE PAZARI

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İktisadi İşletmesi, tasarım ürünler ve el işlerinin satışa sunulduğu ‘Yeni Yıl’ hediye pazarı düzenledi.

2018’in son günlerinde, yılbaşı için ilki düzenlenen hediyelik eşya pazarının üçüncüsü, ÇYDD Fahamet- Ali Kemal Sabuncugil Eğitim Evinde 24 Aralık günü açıldı. El yapımı takılar, örmeler, oyuncakları, reçeller, seramikler zeytin ağacından ve dekoratif yılbaşı süslerinin satışa sunulduğu Pazar, Yeni Yıl nedeniyle özgün hediye arayanlar için alternatif oluşturdu. Pazarın 30 Aralık tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi. 12 standın yer aldığı pazar, beğeni topladı.

fotoğraflar: Suat Şerifeken

ÇYDD Ayvalık Şubesi Başkanı Nuray Özer ile Başkan yardımcısı ve ÇYDD İktisadi İşletme sorumlusu Suat Şerifeken, “ÇYDD İktisadi İşletmesi olarak Eğitim Evi’nde bir hafta süreli bir hediye pazarı açtık. El emeklerini satmak isteyen kişiler bizden masa satın alarak yaptıklarını değerlendiriyorlar. Satılan mallarla ve satış fiyatları ile bizim bir ilgimiz olmuyor.  Yeni Yılda sevdiklerine bir hediye almak isteyenleri pazara bekliyoruz” dedi.