AYVALIK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI MELİH ÇAKIRCA GÜVEN TAZELEDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kurulunda yeni yönetimini belirledi. Tek listenin katıldığı seçimleri, seçime katılan 134 esnafın tamamının oyunu alan mevcut oda başkanı Melih Çakırca ve listesi kazandı.

2 bin 400 esnafın kayıtlı olduğu Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 44. Genel kurulu, 11 Mart Cuma günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda, 2018-2021 yılları Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunarak oylandı. Denetim kurulu raporu okunduktan sonra 4 yıllık bilanço, gelir ve gider hesapları açıklandı. 2022-2025 yıllarını içeren yeni döneme ait çalışma raporunda; Ayvalık Doğa Festivali’nin 3. kez düzenlemek için çalışmaların yapıldığı, esnafla tüketiciyi buluşturacak dijital sistem kurulması için planlamaların devam ettiği belirtildi. Genel kurula Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Fehmi Erdem, Ayvalık Belediye Başkan vekili Merih Arslan, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aziz Ciddi,  Ayvalık Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Barbaros, Ayvalık Ziraat ve Ticaret Odası temsilcileri katıldı.

“ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan seçim sonucunda 2018 yılından bu yana oda başkanlığını yürüten Melih Çakırca, seçime katılan 134 esnafın tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Güven tazeleyen Melih Çakırca, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın yanında yer aldık. Yanında olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizle diyalogumuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Bize güvendikleri, itimat duyarak destek verdikleri için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Melih Çakırca’nın listesinde; Ahmet Özek, Solmaz Aydoğan, Hüsnü Kesebir, Mustafa Tavşan, Naci Bayri, İbrahim Kebapçı, Ahmet Gürkan, Hakan Kendik, Burak Gümüşgerdan ve İlkay Gelici yönetim kurulu asil üyeleri, Refik Sal, Kaan Ilgın ve Ece Yılmaz Denetim Kurulu asil üyeleri olarak yer aldı.