“AYKÜSAD, SANATSEVERLERİ BİR ARAYA GETİRECEK FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR”

Nilgün KAYA

Ayvalık Kültür Sanat Derneği (AYKÜSAD) üyeleri ve sanatseverleri Deniz Yıldızı Restoranında düzenlediği kahvaltıda buluşturdu. Derneğin gün içindeki bir diğer etkinliği de Ressam Ekrem Aydar’ın Cunda Olgay Sanat Evi’ndeki work shop oldu.

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan,  Ayvalık’ın ilk sanat derneği AYKÜSAD, Yaşar Akçay başkanlığında, Levent Akman, Rabia Metin, Hüseyin Yanık, Nesrin Seçer, Eda Şen ve Semra İğdır’dan oluşan yönetim kurulu ile faaliyetlerine devam ediyor.  Mayıs ayında İzmir’de Kİ Picasso sergisinin ardından 2’nci etkinliği olarak kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ayvalık Şube Başkanı Vedat Tekten ve Anadolu Sanatları Kadir Ünlü Derneği yönetimi de konuk olarak katıldı.

“DOLU DOLU KÜLTÜR SANAT PROGRAMI HAZIRLADIK”

7 Aralık Cumartesi günü Deniz Yıldızı Restoran’da düzenlenen kahvaltıda, katılanlara teşekkür eden Başkan Yaşar Akçay, “27 Aralık’ta her yıl düzenlediğimiz kokteylimiz var Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde. Ocak ayının 2’nci yarısında AYKÜSAD Tiyatro grubunun hazırladığı Nazım Hikmet Tiyatrosu sahnelenecek. Müzik Öğretmeni Tülin Özdem yönetiminde çok sesli koromuz çalışmalarına devam ediyor. İzmir’ de Fikret Mualla sergisine gideceğiz. Dünya Kadınlar Günü sergi ve konserimizi bu sene de düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getirdiğimiz kültür sanat günlerimiz de bu yıl düzenleyeceğimiz etkinlikler arasında. Ayvalık’ta yaşayan sanatseverleri buluşturmaya çalışıyoruz. Ayvalık ve sanatseverler için bu sene de dolu dolu bir kültür sanat programı hazırladık” dedi.

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikAYVALIK TARİHİ ÜZERİNE NOTLAR-9
Sonraki İçerikKONSER