AYVALIKGÜCÜ BELEDİYE SPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Nilgün KAYA

Bölgesel Süper Amatör Liginde mücadele eden Ayvalıkgücü Belediye Spor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Şimşekler, Mutlu Karakaş’ın istifası üzerine Teknik Direktör Ufuk Uysal ile anlaştı.

Temmuz ayında yeni yönetimi belirlenen Ayvalıkgücü Belediye Spor’un teknik direktörü Mutlu Karakaş ve teknik direktör yardımcısı Mustafa Sabri Odabaşı’nın görevlerinden ayrılmasından sonra takımın yeni teknik direktörü Aksaray Belediye Spor Kulübü’nde 2.5 yıldır teknik direktör olarak görev yapan Ufuk Uysal ile anlaştı. Şimşeklerin yeni teknik direktör yardımcısı ise Öktemer Çaylı oldu.

“HEDEF ŞAMPİYONLUK”

14 Kasım  tarihinde takım ile anlaşan Ufuk Uysal, takımla ilk maçına Sandıklıspor karşılaşmasında çıktı. 15 yıl profesyonel futbol oynayan ve 2004 yılından bu yana teknik direktörlük yapan aslen Zonguldaklı Uysal, öğrencisi olan Öktemer Çaylı ile birlikte Ayvalıkgücü’nün başarısını arttırmak için çalışacağını ifade ederek, “Güzel bir yerde çalıştığımı düşünüyorum. Ayvalıkgücü Belediye Spor’un hedefli bir takım olduğunu düşündüğüm için geldim.  Takım içinde iyi oyuncular var. İyi şeyler yapacağız. Üst lig yolunda bu yıl başarılı olamazsak önümüzdeki yıl kesin hedef şampiyonluk olacak” dedi.