PAZARCILAR ODASI ÇOCUKLARA BAYRAMI ERKEN YAŞATTI

????????????

Nilgün KAYA

Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası ihtiyaç sahibi 400 çocuğa, bayramlık aldı. ‘Bir çocukta sen giydir, çocuklar bayram etsin’ şiarıyla hareket eden Oda yönetimi, oda üyeleri ve esnafların katkısıyla düzenlediği etkinlikte, çocuklara bayramlıklarını hediye ederken karne hediyesi de vermiş oldu.

Elmas Özmen başkanlığındaki Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası bu yıl da çocuklara bayramı erken yaşattı. İkinci Başkan Murat Eygin, Ali Gök, Mustafa Özkuru, Ali Bilen Aydoğdu, Eyüp Süslü, Mesut Özek, Uğur Çaycılar, Akın Çakır, Süleyman Sürücüoğlu’ndan oluşan oda yönetimi, önceki yıl olduğu gibi oda üyeleri ve esnaflarla diyaloğa geçti,  imece usulü topladığı para ile ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 400 çocuğa kıyafet ve ayakkabı aldı.

BAYRAMLIKLAR DAĞITILDI

Bayramlıklar, oda lokalinde önceki gün düzenlenen etkinlikle çocuklara verildi.  Lokale aileleriyle gelen çocuklar istedikleri kıyafet ve ayakkabıları seçti.

Oda başkanı Elmas Özmen, “Biz bu yola ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmek ve hepsine birer karne hediyesi verebilmek amacıyla çıktık. Geçtiğimiz yıl etkinliğimizi geleneksel bayram şenlikleriyle süsledik. Geçtiğimiz ay yaşadığımız deniz kazasında kaybettiğimiz iki kardeşimiz Pazar esnafı çocuğuydu. Kurtulan arkadaşımız da öyle. Çok üzgünüz. Bu nedenle bu sene eğlence düzenlemedik sadece ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ettik.  Bu yıl iftar yemeği yerine ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşalım bayram ve karne hediyesi verelim dedik. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Bu etkinliği gelecek yıllarda da yapmayı düşünüyor ve şimdiden bayramlarını kutluyoruz” dedi.