ŞOFÖRLERE ÇİKOLATA İKRAMLI UYARI

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta Trafik Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ile Şoförler ve Otomobilciler Odası ortak etkinlik düzenledi. Meydandan geçen sürücülere çikolata ikram edilen etkinlikte, “Şimdi çikolata, emniyet kemeri takmazsanız ise ceza yiyeceksiniz” uyarısı yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Komiseri Savaş Sağtaş yönetiminde Trafik Şube personelinin ve Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi’nin katıldığı etkinlik,  Perşembegünü saat 14.00’te başladı. Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen araçlar durduruldu, yapılan kontrolde emniyet kemeri takılıp takılmadığına bakıldı. Takanların yanı sıra takmayan şoförlere de çikolata veren ve kemerlerini taktıran ekipler, kemer takmamanın 88 lira cezası olduğunu hatırlatarak “Şimdi çikolata, emniyet kemeri takmazsanız ise ceza yiyeceksiniz” uyarısında bulundu.

“HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN”

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Komiseri Savaş Sağtaş, “Trafik Haftası nedeniyle bu etkinliği düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da yaptık. Amacımız Şoförlerde trafik bilincini geliştirmek, emniyet kemeri, aşırı hız ve alkol kullanılmaması konusunda uyarılarda bulunmak. Emniyet kemeri ve kask takan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve takmayanları uyarıyoruz. 11 Mayıs günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da Emniyet, Jandarma ve belediye yetkililerimizin katılımı ile bilgilendirme etkinliği yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.  Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi ise vatandaşlara her zaman emniyet kemeri takmaları gerektiğini hatırlatarak “Her şey vatandaşın güvenliği için” dedi.