AYVALIK, YENİ TALİHLİLERİNİ ARIYOR

Nilgün KAYA

2017’yi geride bırakıp 2018’e girmemize sayılı günler kala Ayvalık’ta da gözler, heyecanla beklenen çekiliş öncesi Milli Piyango ikramiyesinde. 2017’nin ilk büyük ikramiyesi olan 61 Milyon liralık ikramiye için Ayvalık’ın en eski Milli Piyango bayisi olan İbrahim Gösterikli, vatandaşı sahte biletlere karşı uyarırken daha önce 12 kez büyük ikramiye çıkan Ayvalık’ta, ikramiye için bol şans diliyor.

Yeni yıl yaklaşırken kimi vatandaşlar biletini aldı kimileri ise bir an önce bilet almaya çalışıyor. Ayvalık’ta Milli Piyango’nun en eski bayisi olan İbrahim Gösterikli, Talatpaşa Caddesi girişinde bilet satışını sürdürüyor. 41 senedir, birçok vatandaşın hayallerini süsleyen özel ikramiyeleri veren Milli Piyango biletlerini sattığını belirten Gösterikli, vatandaşları sahte biletlere karşı uyarıyor.

“BÜYÜKŞEHİRLERDEN BİLETLER GETİRDİM”

Gösterikli, “Vatandaşlarımız, bileti ışığa tuttuğunda Milli Piyangonun amblemini görecek. Sahte biletler olduğunu duyuyoruz her sene.  Bu nedenle vatandaşlarımız dikkatli olsunlar, biletlerini sadece Milli Piyango bayilerinden alsınlar. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılıyor” dedi.  61 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 10 milyon lira, 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye de verileceğini hatırlatan Gösterikli, “Milli Piyango Bayisi olarak farklı büyükşehirlerden biletleri vatandaşlarımıza sunmak için getirdim” dedi.