VOLEYBOLCULARDAN KİTAP OKUMA KAMPANYASINA DESTEK

Nilgün KAYA

Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Kitaptan Kanatlar’ adlı kitap okuma projesine destek veren Ayvalık Beşiktaş Voleybol Okulu sporcuları, Cumartesi antrenman öncesi sahada kitap okudu.

Ayvalık’ta, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımıyla başlatılan, merkezi ve yerel yönetimin yanı sıra kamu kurum, meslek odaları ve STK temsilcilerinin destek verdiği ‘Kitaptan Kanatlar’ projesi devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün planladığı program kapsamında okullarda devam eden kampanyaya, Ayvalık Beşiktaş Voleybol Okulu’ndan da destek geldi.

ANTRENMAN ÖNCESİ KİTAP OKUDULAR

Cumartesi günü İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’na   antrenmana kitaplarıyla gelen sporcular, sahada kitap okuyarak kampanyaya katıldı. Ayvalık Beşiktaş Voleybol Okulu sahibi Serkan Özkan, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı kampanyaya biz de destek vermek istedik. Üniversiteye kadar kitap okuma alışkanlığım yoktu maalesef, ama ondan sonra kitap okumayı bırakmadım. Kampanyayı önemsiyorum. Voleybol Okulumuza katılan çocuklarımızın sadece iyi bir sporcu olmasını değil iyi bir insan olmasını da canı gönülden istiyor ve destekliyoruz. Belki okulumuza gelen çocuklarımızın hepsi iyi bir voleybolcu olamayacak ama iyi bir insan olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Okul antrenörü Emel Karapınar ile birlikte kitap okuyarak kampanyaya destek veren ve sporcularına eşlik eden Serkan Özkan, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 16.30-18.00, Pazar günü de 14.00-16.30 arası gerçekleştirilen antrenmanlar öncesinde zaman zaman kampanyaya destek için kitap okuma etkinliğinin yapılacağını kaydetti.