İL ŞAMPİYONLARI BAŞARI SEVİNCİNİ KAYMAKAMLA PAYLAŞTI

Nilgün  KAYA

Ayvalıkgücü Belediye Spor Genç ve Küçük  Kızlar Voleybol takımları başarı sevinçlerini Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile paylaştı. Kupaları ile birlikte ziyarete gelen sporculara başarılar dileyen Kaymakam Nazlı, gereken desteği vereceklerini ifade etti.

İl şampiyonu olan Ayvalıkgücü Belediye Spor Genç ve Küçük kızlar voleybol takımları, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü Voleybol Sorumlusu Saki Bacan ve takım antrenörü Sedat Oğuz ile birlikte Çarşamba günü Kaymakam Namık Kemal Naalı’yı ziyaret etti. Kaymakam Nazlı, “Takip ediyoruz, bazen denk geliyor seyrediyoruz. Başarılarınız bizi sevindiriyor gururlandırıyor. Bu sevince, gurura Ayvalık halkını katıyorsunuz. Böyle olunca mutluluğumuz bir kat daha artıyor. Sizin sporda sağladığınız başarı, Ayvalık halkının birlik ve beraberliğini bir halka daha pekiştiriyor. Aynı zamanda sporda gösterdiğiniz başarı mutlaka sizin kendi hayatınıza da etki sağlıyor. Bu nedenle başarılarınızın devamını diliyorum. Sizin A takımında mücadele ettiğiniz takımlara baktığınızda birçoğu ücretli bu işi kendisine meslek edinmiş insanlarla mücadele ediyorsunuz. Hem amatörlüğü hem profesyonelliği ikisini bir arada yapmak çok zordur aslında.  Başarı elde ediliyorsa sizlerin ve sizi çalıştıran insanların özverisiyle oluyor. İnşallah bulunduğunuz her kademede başarının en üst seviyesine ulaşırsınız. Sizin başarınıza bir katkı sağlayacaksak bunu da elimizden geldiğince sağlamaya çalışırız” dedi.

“ZORU BAŞARDILAR”

Türkiye’de en iyi alt yapısı olan 15 takım arasına girdiklerini ifade eden  Antrenör Sedat Oğuz, “Tüm olanaklarımızla bu işe sarıldık. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın emeklerini yadsıyamayız. Çünkü öğrenciler, A takımında tamamen öğrencileri oynatıyoruz. Sabah sekizde okula gidiyor, dörtte çıkıp antrenmana geliyor. Evlerine geç gidiyorlar. Bu çok zor bir şey takdir edersiniz ama onlar başardılar. Türkiye’de alt yapısıyla profesyonel ligde oynayan iki takımdan biri oldular” dedi.