İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLERİ HİZMET İÇİ SEMİNERİ AYVALIK’TA DÜZENLENDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, “İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürleri Hizmet İçi Eğitim Semineri açılış programına katıldık. Eğitimin kıymetli müdürlerimiz için faydalı olmasını diliyorum. Kurumların atılım göstermesi, teknolojik dönüşüm kadar yöneticilerinin donanımlı ve vizyoner olmasını da gerektirir” dedi.

Programın Balıkesir’de yapılmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, seminerin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’in katılımıyla Ayvalık Vilayetler Evi Oteli’nde gerçekleştirilen seminerin açılışına Vali Hasan Şıldak, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Yıldız ve İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürleri katıldı.

VALİ ŞILDAK’TAN AYVALIK’TA İNCELEME

Program sonrası Vali Hasan Şıldak, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ve Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik Yöneticileriyle Ayvalık’ın asayiş ve güvenlik konularını değerlendirdi.

Cunda Uygulama Otelinde yürütülen Sahil Projesi ve Rekreasyon Alanı çalışmalarını inceleyen ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Şıldak, “Turizm alanında nitelikli insan gücü yetiştiren İlimizin bu seçkin konaklama tesisi yapılan kapsamlı düzenlemeyle standardını yükseltiyor.” Dedi.

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Furkan Demirbaş’ı ziyaret eden Vali Şıldak, görevine yeni başlayan başsavcıya başarılar diledi.