AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 1.OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Haziran 2020′ de kurulan Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu, Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık şubesi salonunda gerçekleştirdi.

Fotoğraflar: Yüksel Kalkan

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu asil üyeleri; Yüksel Kalkan, Barış Saltık, Pınar Baş, Zuhal Karan ve Belkıs İnce olurken, Nurten Büyükel, Muzaffer Özel, Şakir Sakarya, Dilaver Yalıboyu, Yüksel Yücel yedek üye olarak görev aldılar.

Yapılan seçim sonucunda oyların tamamını alarak yönetim kuruluna seçilen Yüksel Kalkan, ” Öncelikle bugün 1. Olağan genel kurulumuzu yapmaktan çok mutluluk ve heyecan duydum. Önceki yönetim kurulu başkanı Nurten Büyükel’e ve kurucu üyelerimize çalışmaları ve gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Yönetime gelmek öncelikler arasında değildir. önceliğimiz birlik, beraberlik ve can yoldaşlığı ile hep beraber yönetmektir. Bizlerin yönetime gelmesi demek üyelerimiz adına sadece olabilecek bürokrasi işlemleri yürütmektir. Önemli olan derneğimizi el birliği ile her parçasını beraber yerleştirerek büyütmektir. Biz her üyemizle, üye olmayan gönül dostlarımızla bu yolda “Eline, beline, diline sahip ol şiarıyla, evrensel değerlerimizle hep beraber yöneteceğiz. Derneğimizin yeni yönetimi hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca, Ayvalık Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, 1. Olağan Genel Kurulu’nu yöneten divan başkanlığı yapan Emekli Öğretim Üyesi ve Denetmen Arif Mert’e ve genel kurulun yapıldığı yeri bize tahsis eden ADD’nin Şube Başkanı Ahmet Üzgeç’e verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.