AYVALIK GENÇLİK SPOR’DAN BEŞİKTAŞ’A

Nilgün KAYA

Ayvalık Gençlik Spor Kulübü’nden Beşiktaş Spor Kulübüne transfer olan Ece Örz, takımla ilk antrenmanına katıldı.

3 yıl önce kurulan Ayvalık Gençlik Spor Kulübünün başarılı oyuncusu Ece Örz, Beşiktaş Spor Kulübü Voleybol Takımı alt yapısına transfer oldu. Voleybola 1.5 sene önce kulüp çatısı altında başlayan Ece’yi yeni takımına, Kulüp Kurucusu Serkan Özkan götürdü. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluna, Ayvalık Ticaret Odası Analiz Laboratuvarı tarafından özel olarak üretilen Ayvalık Coğrafi İşaretli zeytinyağı da hediye eden Serkan Özkan, genç sporcunun ilk antrenmanını da takip etti.

“BEŞİKTAŞ’TA KALICI OLMAK VE MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELMEYİ HEDEFLİYORUM”

İlk antrenmanında çok heyecanlandığını söyleyen Ece Örz, “İlk başlarda heyecan çoktu ama sonrasında ortamın sıcaklığı, hocaların ve takım arkadaşlarımın samimiyetiyle ortama alıştım. Hiç gelmediğim bir yerdeyim. Ortama alışmam biraz zaman alır diye düşünüyordum ama kızlar beni ilk geldiğimde çok güzel karşıladılar.  Hocalarım da öyle. Hepsi çok iyimser yaklaştılar. Ortama ısındığım için hızlıca adapte oldum. Öncelikli hedefim Beşiktaş’ta kalıcı olmak ve sonra milli takıma kadar yükselmek” dedi.

“ECE’NİN SPOR HAYATININ BAŞARILARLA DOLU OLACAĞINA İNANIYORUM”

Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Ayvalık Gençlik Spor Kulübü Kurucusu Serkan Özkan, Ece’nin çok çalışkan ve azimli bir sporcu olduğunu, günde çift antrenman yaptığını belirterek, “Ayvalık Gençlik Spor Kulübünün Beşiktaş’a transfer ettiği Ece Örz’ün spor hayatının başarılarla dolu olacağına inanıyorum. Ayvalıklı Takım arkadaşlarına yol gösterip onların yolunu açacaktır. Belki takımımızdan giden ilk kızım ama asla son değil. Takip edilen başka sporcularımız da var. O artık bir Beşiktaşlı. Voleybol hayatı İstanbul’da devam edecek. Okul hayatı da spor hayatı da zorluklarla geçecek, o mücadele edecek. Bizler de onu takip edeceğiz. Oradaki hocaları ile sürekli irtibat halindeyiz. Hedeflerine ulaşacağından şüphemiz yok. İnşallah bir gün sultanlar liginde izleyeceğiz. “ dedi.