MHP AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI’NA YENİ YÖNETİM ATANDI

Nilgün KAYA

MHP’de Ayvalık İlçe Başkanlığına partinin genel merkezi tarafından yeni yönetim atandı. Ayvalık Ticaret Odası Meclis başkanlığını da yürüten Mehmet Sıray, partinin yeni ilçe başkanı oldu.

Tüzüğün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetki ile MYK ve Başkanlık Divanı tarafından oluşturulduğu açıklanan MHP Ayvalık İlçe Başkanlığı yeni yönetiminde; Mehmet Çokkorkmaz, Hasan Ustalı, Havva Nefise Çam, Turan Atılgan, Necmi Çetinkaya, Adil Arslan, Ömer Nazlı, Nazlı Akman, Nihat Uzun, Levent Kaçar, Okan Yenigül, Hakkı Bayraktar, Şerif Doğan, Alparslan Özmen, Fatih Gülkokan, Kadir Şakir Yavaş, Ali İbrahim Yatkın, Mustafa Ateş, Firdevs Türkyılmaz, Serhat Günsel, Mustafa Gürbüz Alican Yaşin, Selahattin Engin, Osman Özüünlü, Ahmet Yalın, Mustafa Veske, Eren Genç, Hasan Seyhan, Ömer Kıroğlu Abdulkadir Karakaş, Cerrah Şanlıoğlu,  Nazan Varol, İsmail Ateşoğlu, Yasin Durko, Süleyman Pakman, Emre Ceylan yer aldı.

İlçe başkanlığını sosyal medya üzerinden açıklayan Mehmet Sıray, “Şahsımı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı bu göreve layık gören başta çok değerli Genel Başkanım bilge liderimiz Dr. Sayın Devlet Bahçeli’ye, çok değerli teşkilat başkanım Prof. Dr. Sayın E. Semih Yalçın’a, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok değerli Balıkesir İl Başkanım Sayın Ekrem Gökay Yüksel’e, çok değerli İl Başkan Yardımcılarıma, il yönetim kurulu üyesi Sayın Mehmet Özden’e, çok değerli il yönetim kurulu üyelerimize. çok değerli Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş olan tüm kardeşlerime arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Edremit ve Karesi ilçelerinde de MHP yönetimi değişirken Ayvalık’ta göreve getirilen yeni yönetim, 13 Kasım Çarşamba günü itibariyle görevi devraldı.