AYVALIK ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA MECLİSİ VE MURAKABE HEYETİ BELİRLENDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti, 4 Eylül Çarşamba günü yapılan 2’nci seçimde belirlendi.  Tek l iste ile gidilen seçimde, mevcut başkan Suat Kaçak yeniden seçildi.

6 Temmuz tarihinde yapılan ve İbrahim Ustalı ile Suat Kaçak’ın listesinin 31-31 berabere oy alması nedeniyle tekrarlanan Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçimi, Ayvalık Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının 2. Oturumunda gerçekleştirildi.  Seçime tek liste ile gidildi.

Yönetim Kurulu listesinde asil üye olarak Suat Kaçak, Levent Karadağ Osman Sinan Avcı Ahmet Elgun Ahmet Tügen, yedek listede; Ercan Kırca, Filiz Acar, Bülent Çelik, Suat Çipa, Hidayet Dağlı yer aldı.

Murakabe heyeti asil üyeleri Mehmet Fahri Onursal, Hasan Kunay, İnce Ahmet Sakallı, Bahattin Elmas ve Mesut Figen, yedek listede Ayhan Kavukçu, Cumhur Yıldız, Mehmet Özman Hayrettin Topçu ve Mehmet Pekinli yer aldı.

Ayvalık Belediyesi (25), Ticaret Odası (25) ve  Ziraat Odası (15)  olmak üzere 65 delegeden 58’inin katıldığı seçimde,  Suat Kaçak ve listesi 50 oy aldı.