ARMAĞAN ÇAĞLAYAN, DOLABINI AYVALIK’TA AÇTI

Nilgün KAYA

Sessizliğini Popstar 2018 ile bozan TV yapımcısı Armağan Çağlayan, çok özel giysi ve aksesuarlarını, Ayvalık Antikahve’de satışa sunuyor.

Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi birçok yapımda imzası bulunan, ‘Son Ütücü’, ‘Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye’ adlı programların yapımcılıklarını üstlenen Armağan Çağlayan, moda konusundaki tecrübe ve birikimini, ikinci el kıyafet satışı ile Ayvalık’ta değerlendiriyor.

2 ay önce yerleştiği Ayvalık’a 15 koli kıyafetle geldiğini belirten Çağlayan, sade yaşam felsefesi ile hareket etmek istediği Ayvalık’ta, farklı programlarda kullandığı kıyafetlerini satışa sunmaya başladı.  Yeliz Pulat tarafından işletilen Antikahve’de 1 Aralık Perşembe ve 3 Aralık Cumartesi günü kıyafetlerini sergileyip satışa sunan Çağlayan, “5 yıldır Ayvalık’a yaz aylarında gelip gidiyorum. 2 aydır yerleştiğim Ayvalık’a evimi taşırken fark ettim ki kazandığımız paranın yarısını kıyafetlere gömmüşüz. Ayvalık’ta ‘Armağan Çağlayan’ın dolabı’ diye bir şey yapıyoruz. Televizyonun önünde bir kez giydiğiniz kıyafeti bir daha giyemiyorsunuz” dedi.

Antik Kahve’nin sahibi Yeliz Pulat, antikacı ve kahve olarak 3 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Ben de televizyoncuyum. Biz de kıyafet bir kez giyilir. Armağan Bey, yapımcı ve sunucu olmasının yanı sıra Türkiye’nin en iyi giyine ve moda anlamında en önde gelen isimlerinden birisi ve kıyafetleriyle şimdi Ayvalık’ta. Bu etkinliği her Perşembe ve Cumartesi düzenleyeceğiz” dedi.

ÜNLÜ DOLAPLAR AYVALIK’TA AÇILACAK

Kendi kıyafetleri ile başladığı etkinliği arkadaşı olan ünlü isimlerle sürdüreceğini belirten Çağlayan, ‘Şimdi kendi kıyafetlerimi satıyorum sonra da başka arkadaşlarımın kıyafetlerini satacağım’ diyerek ünlülerin gardıroplarını Ayvalık’ta yaşayanlar için açacağını ifade etti.