BASKİ YENİ GENEL MÜDÜRÜ AYVALIK’TA İNCELEME YAPTI

Nilgün KAYA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne Mustafa Bayram yerine atanan Talat Özen, ilçe ziyaretlerine Ayvalık’tan başladı. Ekibiyle birlikte Pazar günü Ayvalık’ta incelemelerde bulunan Müdür Özen, 1 yıldır kapalı olan Ayvalık Atık su Arıtma Tesisinin de yeniden hizmete gireceğini söyledi.

BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Dereli, BASKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Levent İbiş, BASKİ Ayvalık Müdürü İskender Çavdar, BASKİ Ayvalık Şube Şefi Özcan Kaykı ile birlikte Pazar günü Ayvalık’ta incelemelerde bulunan BASKİ’nin yeni genel müdürü Talat Özen’e incelemeleri sırasında İnceleme, 1 yıldır kapalı olan Ayvalık Atık Su Arıtma Tesisinden başladı. Atık su arıtma tesisinin yeniden hizmete gireceğini belirten ancak bir tarih veremeyen Genel Müdür Özen, halk sağlığını tehdit eden kanalizasyon sorununun yaşandığı noktalara gitti. BASKİ Genel Müdürü Özen, Ayvalık Belediyesi ile birlikte en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Ayvalık sorunlarının çözümü için gerekli görüşmeleri yaptığını kaydeden belediye başkanı Gençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile henüz birkaç gün önce yaptıkları görüşmenin ardından BASKİ Genel Müdürü Özen’in hızla Ayvalık’a gelip, anlattıkları sorunları yerinde incelemesi kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Bu duyarlı davranışı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu başta olmak üzere BASKİ Genel Müdürü Özen ve BASKi yetkililerine teşekkür eden Başkan Gençer, ellerinden gelen tüm destekleri vereceklerini belirtti. Başkan Gençer ’’Hiçbir beklentimiz olmaksızın BASKİ ekiplerinin Ayvalık’ımız için yapacakları her çalışmaya tam destek vereceğiz. Çünkü sonuçta kazanan Ayvalık olacak” dedi.