İLÇE SANDIK BAŞKANLARINA EĞİTİM

Nilgün KAYA

Adalet ve Kalkınma Partisi Ayvalık İlçe sandık başkanları, sandık eğitimi ve istişare toplantısında bir araya geldi. Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan’ın da katıldığı toplantı 5 Şubat günü Cunda Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı sistemi referandum tarihi olarak Nisan ayı belirlenirken, Ayvalık’ta Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığınca düzenlenen sandık eğitimi toplantısında, sandık başkanları ve sandık görevlilerine referandum günü sandıkta uyulması gereken kurallar anlatıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Hasan Demiraslan, başkan vekili Türkan Buğra, İlçe Koordinatörleri Uğur Demiraslan, Tuğba Atik , Nevin Bayrak, Yusuf Ziya Kısaer, Nuran Öztürk, Ruhan Atılmaz, Mehmet Yücetürk ve Yusuf Şanal’ın yanı sıra İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, ilçe yönetimi ile 162 sandık temsilcisinin 150’si katıldı.

“BİR NEVİ START BİZİM İÇİN”

İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, “Sandık eğitimi bir nevi start bizim için. Bir hafta içinde sandık eğitimlerini tamamlamayı planlıyoruz. Sandık yönetimleri daha sonra kendi aralarında çalışmaya devam edecek” dedi.