BALIKESİR TEMA’YA ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

Nilgün KAYA

TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı 16 – 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında  İstanbul Özyeğin Üniversitesinde 350 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya TEMA Ayvalık İlçe sorumlusu Haluk Aysu da katıldı.

Toplantı, Kurucu Onursal Başkanları anma ile başladı. “Sanat, Doğa ve Gönüllülük” kapsamında, TEMA Vakfı gönüllüsü, destekçisi sanatçı Yiğit Özşener sunum yaptı. “Dur diyen yok mu?” şarkısının telif haklarını TEMA Vakfına bağışlayan gönüllü, destekçi ses sanatçısı Buray toplantıya katıldı. Söyleşi yaptı.

BALIKESİR TEMA ÜÇ ÖDÜL ALDI
Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük ödülleri kapsamında TEMA Vakfı Balıkesir  ödül aldı.
Yerel basında en çok yer alan iller değerlendirmesinde bir yılda 327 haberle en açık ara birinci olan TEMA Vakfı İl temsilcisi Metin Kuter, “bizlere destek olan, katkı sunan yerel basınımıza çok teşekkür ederim. Bu ödül Balıkesir’de hepimizin. Eğitim çalışmaları kategorisinde de Türkiye genelinde birinci olduk. 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılında “Eğitim Programları ve Projeler” konusunda genel merkezimiz Türkiye genelinde 460 bin 720 kişiye ulaştı. Biz de Balıkesir’de aynı Eğitim Öğretim yılında 12 bin 500 kişiye ulaştık. Kurucularımızın yolunda bu topraklarda “YAŞAM “için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz.” dedi.

Plaket Yönetim kurulu başkanı Deniz Ataç tarafından verildi. Etkinlikler ,”Paralel Atölye Çalışmaları ” ile devam etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın değerlendirmeleri  ile çalışmalar sona erdi.