AYVALIK MİMARLAR ODASINDA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Nilgün KAYA

Mimarlar Odası Ayvalık İlçe Temsilciliğinde yapılan genel kurul sonucunda yeni yönetim seçildi.

10 Aralık’ta gerçekleştirilen genel kurul sonucunda Ayvalık Mimarlar Odasının başkanı Mimar Elçin Kılıç oldu. Yeni yönetimde Mimar Serap Tuncay sekreter, Mimar Gündüz İşgüder sayman olarak görev yapacak. Turgay Dalkılıç, Selim Kartal ve Gökhan Güler ise yedek üye olarak belirlendi. TMMOB Balıkesir Şube Başkanı Betül Dikici göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi.

Elçin Kılıç başkanlığındaki yonetim kurulu yaptığı açıklamada, “Yeni yönetim olarak; üyelerimizin mesleki sıkıntılarını dillendirerek kurumlar ile gerekli diyalogların kurulması ve takipçisi olunması, Ayvalık’ta kentsel ve doğal sitin korunması çalışmalarında aktif rol almak, kentsel tasarım rehberi ve kent estetik kurulu oluşturulması için gerekli çalışmaların yapılması ilk etapta gündemimizi oluşturacaktır. Bizler bu dönemde çalışmaları sadece yönetime seçilenler olarak değil odaya kayıtlı tüm mimar arkadaşlarımızın çalışma grupları ile sürece katkı sağlayacağı bir şekilde yürütmek istiyoruz.” Denildi.

(Fotoğrafta soldan sağa Gündüz İşgüder, Nurdan Topograf, Elçin Kılıç, Betül Dikici, Serap Tuncay ve Berke Coşkun yer alıyor.)