DENİZE UÇAN ARAÇTAKİ 4 KİŞİ YARALANDI

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta, 3 gencin hayatını kaybettiği trafik kazasından 13 gün sonra, o kazanın olduğu yere 250 metre mesafede meydana gelen trafik kazasında, denize uçan araçtaki 4 kişi yaralandı.

Ayvalık’ın Sefa Çamlık Mahallesi İnönü Caddesi’nde, 21 Nisan Cumartesi günü  meydana gelen trafik kazasında virajı alamayan 34 VS 3280 plakalı otomobil,  levha ve ağaca çarptıktan sonra denize uçtu.  İstanbul’dan Ayvalık’a tatile gelen A.Ç  (32),  İ.Y (32), B.T (32) ve S.Ç (30) ilçe merkezinden Sarımsaklı istikametine giderken kaza yaptı.

Alınan bilgiye göre; A.Ç yönetimindeki otomobil,  Sefa Çamlık Mahallesi’nde Şahin restorantı geçtikten sonraki virajı alamayarak, yolun sağ kenarındaki levhaya ve ardından deniz kıyısındaki ağaca çarptı. Hasar alan araç yaklaşık 7 metrelik şarampolden denize uçtu. Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin de tedbir amaçlı müdahale ettiği olayda, araçta bulunan A.Ç ve S.Ç’nin aynı sıra B.T ve İ.Y adlı kadınlar yaralandı. Üç yaralı Ayvalık Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından taburcu edilirken, İ.Y’nin Edremit Devlet Hastanesine sevk edildiği, tüm yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.