SON 4 YILIN İL ŞAMPİYONU VOLEYBOLCULAR BÖLGE ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYOR

Nilgün KAYA

Balıkesir’de son 4 yılın şampiyonu Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) Kız Voleybol Takımı, 22-26 Şubat tarihleri arasında Tekirdağ’da düzenlenecek bölge şampiyonasında Balıkesir’i temsil edecek. Şampiyona öncesi Kaymakam Namık Kemal Nazlı’yı ziyaret eden filenin sultanları, hedeflerinin bölge şampiyonluğu olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Okul Müdürü Veli Tuncay, takım antrenörü Sedat Oğuz ile birlikte Kaymakam Namık Kemal Nazlı’yı makamında ziyaret eden İrem Akçay, Selcan Özışık, Simge Çobanoğlu, Ezgi Uludağ, Rüveyda Kübra Dokumacıoğlu, Ecem Özbay, Ekinsu Toprak, Ayşe Maral Açku, Sude Naz Atan ve Simge Öndün ‘den oluşan AYAL Filenin sultanları takımı, başarı sevinçlerini ve bölge şampiyonası öncesi heyecanlarını Kaymakam Nazlı ile paylaştı.

“BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL, GERÇEKÇİ VE ÇALIŞMAYA DAYALI”

Takımın, 2016-2017 Eğitim -Öğretim yılı okul sporları kapsamında Genç Kızlar A Kategorisinde başarıyla mücadele ettiğini ve 46 takım arasında aldığı son birincilik ile 4 yıldır il birinciliğini başka takımlara bırakmadığını belirten Okul Müdürü Veli Tuncay, “Körfez ve Balıkesir şampiyonu olurken maçların tamamını set vermeden kazanan takımımızın hedefi bölge şampiyonu olmak. İnşallah, ilçeye bölge şampiyonu olarak dönüş yaparlar” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, “Sporcularımızı tebrik ediyorum. 4 yıl üst üste şampiyon olmak önemli, gerçekçi bir çalışmaya dayalı. Bu başarının bir tesadüf olmadığının göstergesi” dedi. Kaymakam Namık Kemal Nazlı ise “Çocuklarımızı gururla, övünçle anlatıyoruz. Başarılarda marjinal bir noktaya geldiğinizde bir akmışsınız sizi tatmin etmez. Başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bölge Şampiyonasında sizlere başarılar diliyorum” dedi.