FİLENİN ŞİMŞEKLERİNE PROFESYONEL DESTEK

Nilgün  KAYA

Ayvalık gücü Voleybol A Takımı kadrosuna, Ayvalık bayan voleybol takımı tarihinde ilk kez profesyonel bir oyuncu transfer edildi. Transfer sözleşmesi, Çarşamba günü Kulüpte, Voleybol Şube Sorumlusu İzzet Durko ve Antrenör Sedat Oğuz’un katılımıyla imzalandı.

Sakarya Hendek Spor, Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediye Spor, Konya Karamangücü, İzmir Tire Spor ve İzmir Yaşar Üniversitesi’nde oynayan Bahar Çetin, imzalanan sözleşme ile Filenin şimşekleri kadrosuna dahil oldu.

“TAKIMIMIZ, AYVALIK GÜCÜ TARİHİNDE BİR İLKİ BAŞARDI, BAŞARILARI DEVAM EDECEK”

Ayvalıkgücü Voleybol Şube sorumlularından İzzet Durko, “Sevgili Ayvalıklı sporseverler, Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur deyip, çocuklarımız sporda yapsın diyerek Ayvalık gücü bayan voleybol takımına verdiğimiz kızlarımız, yetenekleri , hırsları ve usta bir hocanın yönetiminde bildiğiniz gibi amatör ligde mücadele edip şampiyon olmuş , Türkiye 2. Profesyonel bayan voleybol liginde oynamaya hak kazanmıştır. Çoğu Ayvalıklı arkadaşımızın haberi bile olmadan verilen bu mücadele sonrası Ayvalık gücü tarihindeki bir ilki başarmış ve bu takım ilk defa bu ligde oynama hakkı elde etmiştir. Bu gün Ayvalık gücü adına bir ilk daha gerçekleşmiş olup şampiyon kızlarımızın 2.ligde daha başarılı olması geçici olmadığını göstermesi ve istikrarının devamı açısından hocamızın istek ve görüşleri doğrultusunda bugün başka şampiyon oyuncu Ayvalık gücü tarihinde yine bir ilk yaşanmış ve ilk profesyonel bayan voleybolcu arkadaşımızı transfer ederek kadromuzu daha da güçlendirdiğimize inanmaktayım. 1993 doğumlu Sakarya Hendekte voleybola başlayan, İzmir Büyükşehir,Karşıyaka,Konya Karamangucu , İzmir Tire belediyesi  ve en son İzmir Yaşar Üniversitesi takımlarında 3 sene üst üste şampiyonluk yaşayıp takımımıza güç katacağına inandığımız sevgili Bahar Çetin kardeşimizi ailemize bugün katıp 2.ligde geçici değil kalıcı bir ayvalık gücü yaratmak ve hayallerimizi hiç olmazsa bu takımla 1.ligde yasayabilme ve mücadele edebilme uğruna siz taraftarlarımızın desteği Allah’ında izniyle eminim bizi daha da güzel günler bekliyor. Taraftarlarımızdan tek beklediğim maçlarımızla gelmeleri gelemeyenlerinde destek sağlamak amacıyla hiç olmazsa tanesi bir yıllık ücreti 50 TL olan kombine kartlarımızdan satın alıp desteklerini sürdürmeleri. Kartları bana ulaşabilen herkes temin edebilir. Ayvalık halkı, Ayvalıklı iş adamlarımızdan,Ayvalıklı işletmelerden ve bu renklere gönül veren sevgisini içinde hisseden herkesten destek bekliyoruz. Zamanı geldikçe takımımızda ilgili tüm açıklamaları ve maçlarımızla ilgili gelişmeleri sizlere bildireceğim.  Ayvalık gücü voleybol takımı şube sorumlusu olarak beraber çalıştığım Saki Bacan kardeşimle birlikte başta belediye başkanımız sayın Rahmi Gençer , Kulüp başkanımız sayın İrfan Vural ve hocamız Sedat Oğuz a çok teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

“YÜZDE 90 ALT YAPISIYLA OYNAYAN BİR EKİPLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Ayvalıkgücü Voleybol A takımının kendi alt yapısıyla bölgesel lig şampiyonu olarak 2. Lige terfi ettiğini söyleyen Antrenör Sedat Oğuz, “Takımımız  büyük bir başarıya imza attı. Bundan sonra alt yapısıyla 2. Lig de mücadele ederek ender ve örnek kulüplerden biri olmaya devam edeceğiz. Takım kadromuzu 14 kişi olarak belirledik.  Kadromuza alt yapımızdan yetişen genç sporcularımıza destek olacak dışarıdan tecrübeli takım kültürümüze uyacak 2 veya 3 sporcu alarak lig de iyi mücadele eden, başarılı sonuçlar alan yüzde 90 altyapısıyla oynayan bir ekiple yolumuza devam edeceğiz. Bundan dolayı tecrübeli karakterli bir oyuncu olan Bahar Çetin ‘i kadromuza kattık. Tarihinde ilk kez ve genç kadrosuyla katılan takımımız ilk başlarda lige adaptasyon konusunda sıkıntılar çekebilir ama bunu dinamik kadromuzla çabuk atlatacağımıza, Ayvalık’a keyifli voleybol seyrettireceğimize inanıyorum. Takımımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Rahmi Gençer’e, kulüp başkanımız İrfan Vural’a, voleybol şube sorumlularımız İzzet Durko ve Saki Bacan’a, alt yapıdan bize oyuncu yetiştiren Ayvalık Voleybol Okulu ekibine, bize ev sahipliği yapacak Ayvalık Gençlik Spor Salonu için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cem Hamzoğlu’na yaptığı ve yapacağı desteklerden dolayı, vefakar sporcu ve velilerimize, Ayvalık’taki maçlarımızda bizi yalnız bırakmayacak Ayvalık halkına şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

“KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR EKİBİN İÇİNDE BULUNDUĞUM İÇİN MUTLUYUM”

Sakarya Hendek Spor, Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediye Spor, Konya Karamangücü, İzmir Tire Spor ve İzmir Yaşar Üniversitesi’nde oynamış olan Voleybolcu Bahar Çetin, “Alt yapılarda birçok şampiyonluklar yaşamış, kendini kanıtlamış fakat A takım seviyesinde yeni mücadele edecek olan bu ekibin içinde bulunduğum için çok mutluyum. Takımdaki genç arkadaşlarıma yardımcı olabilmek, hedeflerimiz doğrultusunda başarıyı yakalamak ve Takım antrenörümüz Sedat Oğuz’a inandığım için buradayım. Umarım yeni sezon kulübümüz adına başarılı olur” dedi.