AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 2017-2018 SEZONUNU AÇTI

Nilgün KAYA 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadelece edecek olan Ayvalıkgücü Belediyespor yeni sezonun ilk antrenmanını Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda yaptı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Kulüp Başkanı Güngör Sezer,  kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ ile 28 futbolcunun katıldığı ilk antrenmanda sezonun daha keyifli maçlara sahne olacağını belirten Başkan Gençer, takımın geçtiğimiz yıla oranla daha güçlü olduğunu belirterek kazasız belasız bir sezon geçirmeyi diledi.

Takımın genç ve aktif bir yönetim kadrosu olduğunu ifade eden Başkan Gençer, “Ayvalık heyecanlı, yönetim heyecanlı, takımımız heyecanlı tüm yönetim açılışta beraber. Onların getirdiği sinerji takıma yansıdı ve Ayvalıkgücü eski günlerine dönmek için yola çıktı. İnanıyorum Ayvalık’taki sporseverlere bu yönetim örnek olacak. Hedef tabi ki şampiyonluk.  Kulüp Başkanını yönetimini kutluyorum. Alt yapımızdan gençlerimizle birlikte Ayvalık’ımıza hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz ’’dedi. Kulüp Başkanı Güngör Sezer, “ Takımımız bu yıl çok iyi. Bu yıl şampiyon olmak için herkes elinden geleni fazlasıyla yapacak ’’dedi. Kurban kesilmesi ve dualar okunmasının ardından takım antrenmanına geçildi.