JANDARMA BAHÇESİNE EL BİRLİĞİ İLE FİDAN DİKİLDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta Orman Haftası kapsamında fidan dikildi. 300 adet fidan Altınova Jandarma Karakol bahçesinde, jandarmadan öğrencilere, orman personelinden kamu kurum temsilcilerine el birliği ile dikildi.

Deniz Meltem yönetimindeki Ayvalık Orman İşletme Şefliği personeli etkinlik hazırlıklarına günler öncesinden başladı.

Ayvalık’ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Orman Haftası fidan dikimi ile kutlandı. Ayvalık Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen etkinlikte, orman yangınlarına karşı birlikte mücadele ve müdahalenin önemine atıfta bulunarak, ‘Birlikte söndürdük birlikte dikelim’ sloganı ile Altınova Jandarma Karakolunun bahçesi ağaçlandırıldı.

Etkinliğe katılan Kaymakam Hasan Yaman öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Kurtbaharı, Manolya, Oya, Fıstık çamı, Zakkum ve mazı dan oluşan 300 fidanın dikim törenine, Ayvalık Orman İşletme Şefi Deniz Meltem ve şeflik pesoneli, Kaymakam Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan, Altınova Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Erdal Ekemen, İlçe Tarım Müdürü Zeki Volkan Oral, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gür, Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, Balıkesir Alevi Güç Birliğinden Ali İbrahim Gökçer, Ayvalık Halk Kütüphanesi Müdürü Aygül Öncel Şahin, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği temsilcileri ile Ayvalık Kıvanç Sarlıcalı ile Altınova Merkez İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, velileri ve Altınova sitelerinden vatandaşlar katıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan ve Ayvalık Orman İşletme Şefi Deniz Meltem, Kaymakam Hasan Yaman ‘ı karşılarken

AK Parti İlçe Başkanı Ali Gür, parti yönetiminden Betül Akın Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası başkanı Elmas Özmen de etkinliğe katıldı.
Ayvalık Emniyet Müdürü Turgut Coşkun ve ekibi de fidan dikimi yaptı.

Bahçeye, jandarma, emniyet ve orman personeli, merkezi ve yerel yönetim, kamu kurumları ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla yapılan fidan dikimi şenlik havasında geçti. Fidan dikimi sonrası etkinliğe katılan öğrencilere fidan ve kırtasiye malzemesi hediye edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, öğrencilerle birlikte fidan dikti
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zeki Volkan Oral ve personeli de etkinliğe destek verdi