SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK İÇİN SİZ DE MESAJ BIRAKIN

Nilgün KAYA

Ayvalık Yerel İnisiyatif, özel bir çalışmaya daha imza atarak, sağlık emekçileri için yeni yıl videosu hazırladı. ‘Dayanışma Yaşatır’ diyen Yerel İnisiyatif, vatandaşları da video altına mesaj göndererek sağlık çalışanlarının yanında olmaya çağırdı.

Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin hastalanmasına ve hayatını kaybetmesine neden olan yeni tip koronavirüse karşı yaşamak ve yaşatmak için mücadele veren sağlık emekçileri, Ayvalık’ta unutulmadı. Ayvalık Yerel İnisiyatif, hazırladığı video ile sağlık çalışanlarına destek verirken vatandaşlara da çağrıda bulundu. Yerel İnisiyatiften yapılan açıklamada, “Sağlık emekçilerine mesajımız var…2020, hepimiz için zor bir yıl oldu. Var olan sorunlara salgın da eklenince kayıplarımız, acılarımız maruz kaldığımız olumsuzluklar katlanarak arttı. Bu olumsuzluklardan en çok etkilenenler ise sağlık çalışanlarıydı.
Sağlık çalışanları ülke çapında, kendilerini riske atarak COVID-19 salgınıyla mücadele ediyor, hayat kurtarmaya çalışıyor. Bu uğurda birçok sağlık emekçisi hayatını yitirdi. Yoruldular, yıprandılar, haklarını alamıyorlar.
Doktorlar, hemşireler, teknisyenler, eczacılar, hastane personeli ve hasta bakımını destekleyen herkese teşekkür, minnet ve destek borcumuz var.
2021 için sağlık emekçilerine cesaret verici bir mesaj göndererek yanlarında olduğumuzu hatırlatalım.
Videonun altına yazacağımız yeni yıl mesajlarımızla #Tükeniyoruz diyen sağlık emekçilerine desteğimizi gösterelim. Arkadaşlarımızı da etiketleyerek desteği, dayanışmayı büyütelim. Sağlık emekçilerine bu mesajları ulaştıralım.
Dayanışma yaşatır!’ denildi. 

Aşağıdaki linkten videoya ulaşılıp, sağlık çalışanlarına mesaj bırakılabilir.

https://fb.watch/2IxxCLkGkz/