AYVALIK EMNİYET MÜDÜRÜ TURGUT COŞKUN GÖREVE BAŞLADI

Nilgün KAYA

Gönen’den atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, Ayvalık’taki yeni görevine başladı.

2013 yılında Balıkesir’de göreve başlayan, ilde 3.5 yıl süreyle Asayiş ve İlçe Emniyet Müdür yardımcılığı görevini üstlenen Turgut Coşkun, 2017 yılında Gönen’e tayin olduğunu belirtti. Aslen Düzceli olan Müdür Turgut Coşkun, Türkiye’nin farklı illerinde görev yaptığını Ayvalık’ta da severek çalışacağını ifade etti.

Müdür Turgut Coşkun “İlçenin huzuru ve asayişi konusunda bugüne kadar çalışma yapan arkadaşlarımızın yaptıklarını bir kademe daha yukarıya taşıyıp, ilçenin güvenli ve huzurlu olması, turizm alanında daha da huzurlu bir hale getirmek için çalışmalar yapacağız” dedi.

“TRAFİK SORUNUNA MUTLAK SURETTE DOKUNACAĞIZ”

Ayvalık’ın çözüm bekleyen sorunları arasında yer alan trafik sorununun sadece Ayvalık’a özgü olmadığını belirten Müdür Turgut Coşkun, “Artık herkesin kapısında bir değil iki araba oldu. Yollarımız aynı ama araç sayısı arttı. Mevcut yollarımızı iki katına çıkartsak dahi yaz aylarında yeterli olacağını düşünmüyorum. Ama trafik sorununa mutlak surette dokunacağız. Öncelikle sokakta polis sayısı gözle görülür, hissedilir şekilde artacak. Motorize ekip sayısını arttırmayı planlıyorum. Motosikletler konusu da önem verdiğim bir diğer konu. Bu konuda planlı, programlı ve ciddi çalışmalar yapacağız. Tescilsiz, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan kişiler için gereken yaptırımı uygulayacağız” dedi.