BASKETBOL GENÇ ERKEK VE GENÇ KIZLAR GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Nilgün KAYA

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Okul Sporları Basketbol Genç erkek ve genç kızlar grup müsabakaları, 12 ilden 12 erkek ve 11 kız takımının katılımıyla 8-11 Mart 2018 tarihleri arasında Ayvalık ve Burhaniye’de gerçekleştirilecek.

3 grupta gerçekleştirilecek turnuvada, gruplarında birinci olan 3 takım bir üst tura çıkacak. Erkek Müsabakaları Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda, kız müsabakaları ise Burhaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda yapılacak.

Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Cem Hamzaoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, illerden gelen antrenörler, hakemler, sporcular ve sporcu velileri katıldığı açılış seremonisi Ayvalık Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan açılış seremonisinden sonra İstanbul ve Edirne takımlarının karşılaşmaları izlendi. Böylesine güzel bir organizasyonun İlçemizde yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kaymakam Gökhan Görgülüaslan, müsabakalarda sporcuların sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaların başarılı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ettiğini belirtti ve  tüm sporculara sağlıklı ve başarılı bir şampiyona diledi.