AYVALIK SYDV MÜTEVELLİ HEYETİNDE GÖREV YAPACAK MUHTARLAR BELİRLENDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 1 yıl süreyle görev yapacak iki muhtar, 8 Aralık Cuma günü Türk Kızılay’ı Ayvalık şubesinde yapılan seçimle belirlendi.

Saat 14.00’te başlayan seçime, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Mukadddes Gündoğan ile Ayvalık’taki 34 mahalle muhtarı katıldı. SYDV Mütevelli heyetinde görev yapmak üzere 150 Evler Mahalle Muhtarı Yener Koşvar ile Çamoba Kırsal Mahalle Muhtarı Mehmet Aygören aday oldu. Yapılan seçimde çoğunluğun oyunu alan  iki muhtar, Vakıfta 2017 yılında görev yapacak isimler olarak belirlendi.

VAKIFTA 12. YILA BAŞLADI

Muhtar Yener Koşvar, Vakıfta 11 yıldır görev yaptığını belirterek, “12. yıla başlayacağım. Arkadaşlarımın güveni ile vakıf mütevelli heyeti ile birlikte zor konuları görülmemize rağmen üstesinden geliyoruz. Bana güvenen bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ederim. 11 yıldır vakıfta muhtar arkadaşlarımın tamamını temsil ediyorum. Muhtar arkadaşlarım bana devam et dediği ve sağlığım elverdiği müddetçe görevime devam edeceğim” dedi.

Kaymakam başkanlığında düzenli olarak toplantılar yapan SYDV ‘ında iki muhtarın yanı sıra Mal Müdürü, İlçe Milli Eğitim, Sağlık, Gıda Tarım Hayvancılık Müdürleri, ilçe Müftüsü ile Valilik tarafından belirlenecek iki hayırseverin görev yapacağını belirten SYDV Müdürü Mukaddes Gündoğan, iki hayırseverin belirlenmesi için isimlerin Balıkesir Valiliğine gönderildiğini, Ocak ayı içinde isimlerin kesinleşeceğini kaydetti.