AYAL FİLENİN SULTANLARI BÖLGE İKİNCİSİ

Nilgün KAYA

Balıkesir genç kızlar (liseler) voleybol il birincisi olarak Edirne’ye giden Ayvalık Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, bölge ikincisi olarak Ayvalık’a dönüyor.

7’nci kez il birincisi olarak Ayvalık’ı gururlandıran AYAL Voleybol Takımı, bölge maçlarına katılmak üzere Edirne’ye gitti. Bölge Maçlarının ilk gününde Kocaeli Derince Necip Fazıl Anadolu Lisesi Takımı ile karşılaşan AYAL Filenin sultanları, ilk maçını 3-0 galip tamamladı. 2. Gün 2. Maçında Yalova Anadolu Lisesi’ni de 3-0 yenerek set vermeden finale çıkan AYAL Filenin Sultanları, Cumartesi günü Bursa Özel Nova Koleji ile Bölge Şampiyonluk maçı yaptı.  Balıkesir Şampiyonu olarak Edirne’de oynadığı Voleybol Genç Kızlar (A) Kategorisi Bölge Grup Maçlarında, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ile bölge ikincisi olarak maçlarını tamamladı.

Destek veren herkese teşekkür eden Okul Müdürü Veli Tuncay, “Bu büyük başarıyı okulumuza, il ve ilçemize yaşatan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sedat Oğuz olmak üzere sporcu kızlarımız; Ekinsu Toprak (Kaptan), Ezgi Begüm Ünlüer, Mısra Altınöz, Ege Edman, Almina Doğan, Nisan Barut, Merve Özsoy, Aleyna Karaman, İnci Oral, Ecem Tunçalp, Sude Naz Atan, Simge Öndün’e teşekkür eder, tebriklerimizi sunarız.” Dedi.