AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Nilgün KAYA

Ayvalıkgücü Belediye Spor yeni yönetimi belirlendi. Kulüp Başkanı seçilen Suat Taş,  alt yapıda yetişen gençlere takımda ağırlık vermeyi ve ilçedeki diğer takımların iyi futbolcularını da şimşeklerin kadrosuna katabileceklerini ifade etti.

Orhan Peker Sanat Galerisi’nde, 5 Temmuz Cuma günü, düzenlenen genel kurul ile Ayvalıkgücü Belediye Spor yeni yönetimini belirledi. Divan Başkanlığını Ergün Tekincan’ın yürüttüğü genel kurulda, kulüp başkanlığına Suat Taş seçilirken, kulübün yeni yönetimi İsmail Polat, İlker Anaz, Alp Sezek, Cüneyt Uzman, Mehmet Babayiğit, Hakan Albayrak, Mehmet Özden, İsmail Ergin, Volkan Bekit, Akif Yaşin, Cemal Erhanoğlu, İbrahim Zorlu, İbrahim Çiftçioğlu, Nüsamettin Sayar, Kadir Karakaş, Orhan Zorlu, Hasan Aydoğdu, Gökay Arslan, Recep Mersinlioğulları, Muratcan Kezan, Ümit Şafak, Cem Dede, Mustafa Büberci, Samet Varol, Erkan Göral, Yasin Yazıcı, Murat Adalı ve Sebahattin Tatar’dan oluştu.  Kulüp Denetim komisyonu üyeleri Halil Burgaz, Ömer Evcimen ve Nesrin Arslan olarak belirlendi.

“MADDİ KAYNAK BULMAYI VE LİGDE KALMAYI HEDEFLİYORUM”

2005-2012 yılları arası kulüp Müdürlüğü görevini yürüten Suat Taş, “Vatandaşlarımızın, yönetim kurulu ve üyelerimizin talebi ve başkanımızın uygun görmesiyle bu görevi üstlendim. Maddi kaynak bulmayı ve ligde kalmayı hedefliyorum. Şampiyonluk için çok para lazım. Alt yapıdaki gençlerimize ağırlık vereceğimiz bir kadro oluşturmak istiyorum. Ayrıca Ayvalık’ın diğer takımlarından Barbaros olsun, Sakarya Spor olsun, Yenimahalle olsun, onlarla toplanıp, görüş alışverişi yapacağız. Onlardan iyi futbolcuları da alabiliriz” dedi.