ANTRENMAN DOĞADA, HEDEF AVRUPA

Nilgün KAYA

Ayvalık Atletizm Spor Kulübü sporcuları sezon antrenmanlarına Ayvalık’ın doğal güzellikleri arasında başladı. Stadyum arkasındaki çamlık alan ve Cunda (Ali Bey) Adası tepelerinde koşan Ayvalıklı atletlerin hedefinde ise Avrupa var.

Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle Ayvalık’ın adını Atletizm sporunda başarıyla duyuran Ayvalık Atletizm Spor Kulübü, antrenmanlarına başladı. Antrenmanlarında Ayvalık’ın eşsiz doğal güzelliklerini motivasyon amacıyla kullanan Ayvalıklı Atletler, antrenörleri Özgür Ozan Pamuk ve Evin Özcan yönetiminde koşuyor. 14-20 yaş aralığındaki 35 atletin hedefinde ise 2018 yılındaki Avrupa Atletizm Şampiyonası ile katılacakları diğer ulusal ve uluslar arası şampiyonalardan iyi dereceler almak var.

Atletizm Kulübü sporcuları Ayşegül Bircan, Melek Savcı, Deniz Kandemir, Vedat Özcan ve Meriç Atlı’nın Milli takım kamplarına çağrıldığını belirten Antrenörler Özgür Ozan Pamuk ve Evin Özcan, “Amacımız başarımızı daha ileri taşımak. Sporcularımızın her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. En büyük destekçimiz ve kulübümüzün onursal başkanı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e, Kaymakam Namık Kemal Nazlı ve İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Cem Hamzaoğlu’na teşekkür ediyoruz. Spor konusunda destek veren idarecilere sahip olduğumuz için şanslıyız. Bu şansımızı daha çok çalışarak yeni başarılara dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.