AYVALIK’TA TRAFİK HAFTASI’NDA SÜRÜCÜLERE HEDİYELER VERİLDİ

Fotoğraf:Yüksel Kalkan

Nilgün KAYA

Trafik Haftası Ayvalık’ta, Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ortak etkinliği ile kutlandı. Etkinlik kapsamında sürücülere çeşitli hediyeler verilirken trafikte önceliğin yayaya ait olduğu, emniyet kemerinin önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Ayvalık’ın ana arteri olan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı yakınında düzenlenen etkinlikte, Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro amiri Murat Danış ve ekibi ile Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aziz Ciddi, sürücülere içinde şapka, tişört, düdük, oyun kitabı bulunan set hediye ederek haftanın önemini hatırlattı. Anneler günü nedeniyle kadın sürücü ve yolculara da birer gül hediye edildi.

Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro amiri Murat Danış “Bugün trafik haftası münasabetiyle farkındalık yaratmak için içinde çeşitli ürünler olan setleri sürücülere dağıtıyoruz. Bu şekilde vatandaşlarda farkındalık yaratacak şekilde trafik haftasını kutluyoruz” dedi. Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aziz Ciddi, “Emniyet Müdürlüğümüzle beraber trafikte farkındalık adı altında bir projemiz var. dikkat çekmek istiyoruz. Trafiğin hayatımızda ne kadar önemli bir yer kapladığını ve bazı dikkatsizliklerin ölümle sonuçlanabileceğini bu çalışma ile hatırlatmak istedik” dedi.

Evdeyim ama trafik kuralları aklımda’ ve ’Trafikte her yıl daha iyiye’ ve ’Emniyet Kemerini unutma’ sloganlarıyla kutlanan Trafik Haftası etkinliklerinde emniyet kemerinin daha etkin şekilde kullanılması için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.