ATO’DA YÖNETİM BELİRLENDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Ticaret Odası’nda (ATO), geçtiğimiz Pazar günü yapılan Meclis üyeliği seçimlerinin ardından, ikinci aşama olan başkan, yönetim ve disiplin kurulu seçimi için sandık başına gidildi.

7 Ekim Cuma günü aaat 14:00’te, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde yapılan oy kullanma işleminin ardından inşaat Mühendisi Ali Uçar başkanlığına seçildi.

Meclis toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ATO Başkanı Ali Uçar, “Ayvalık Ticaret Odasının Değerli Üyeleri, Değerli Ayvalık’ta yaşayanlar, öncelikle 02.Ekim.2022 tarihinde yapılmış olan Ayvalık Ticaret Odası Seçimlerinin, tüm odamız üyeleri ile eşsiz ve güzel Ayvalık’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçim sonuçları açıklandığı anda da söylediğim gibi, bu sürecin sonunda, her ne olursa olsun kazananın Ayvalık ve Ayvalık Ticaret Odasının üyeleri olması yönünde tüm bilgi, birikim ve enerjimizi, tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte harcayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Ayvalık Ticaret Odamız, gelecek yıl 100 yaşına girmiş olacak. TOBB Bünyesi altındaki en seçkin, en önemli kurumlardan bir tanesi olan odamızı, önümüzdeki görev dönemimiz içinde sevgi, saygı, birlik ve beraberlik ortamında daha iyi noktalara taşımak, bu birlik ve beraberlikten alacağımız gücü ve enerjiyi en iyi şekilde Ayvalık ve Ayvalık Ticari yaşamının kalkınması, üyelerimizin ve önem verdiğimiz değerlerimizin geliştirilmesi amacı ile kullanmamız gerektiğini tüm ekip olarak aklımızdan çıkarmayacağız.

Geniş bir katılım ile yapmış olduğumuz seçimin sonuçlarının, vermiş olduğu mesajı, tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte almış bulunmaktayız. Çok değerli oda üyelerimizin vermiş oldukları büyük desteğin, bizlere büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincindeyiz. Seçim süreci içinde, kısa vadede ve öncelikli yapılmasını düşündüğümüz çalışma ve projelerin bir kısmını paylaşmış bulunmaktayız. Bu süreç içinde değerli arkadaşlarım ile yapmış olduğumuz toplantı, söyleşi ve yazışmalarda, kendilerinin birikim, tecrübe ve enerjilerinden, birlik, beraberlik ve ortak aklı kullanarak, daha nice çalışmaları ve projeleri ortaya koyabileceğimize ve gerçekleştirebileceğimize inancım sonsuzdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün de dediği gibi “Büyük işler, önemli atılımlar; ancak birlikte çalışma ile elde edebilir. “ Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir, birlikte çalışmak başarıdır.

Bu seçim süreci içinde Ayvalık ve Ayvalık Ticaret Odası için çaba sarf eden, çalışan, katkı veren tüm değerli Ayvalık Ticaret Odası üyeleri ile Ayvalık’ ta yaşayanlara, seçim sürecinde çok büyük gayret ve çaba gösteren siz çalışma arkadaşlarıma, Ayvalık Ticaret Odası meclis, yönetim, denetim ve komitelerinde görev almak üzere gönüllü olan, seçilen tüm değerli şahıs ve şirket temsilcilerine, kardeşlerime, arkadaşlarıma, ağabeylerime çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Sizlerin desteğiyle, tüm güçlükleri birlikte aşacağımıza inanıyorum. Yüce yaratan hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ” Dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

ALİ UÇAR (YÖNETİM KURULU BAŞKANI)

MEHMET BABAYİĞİT

OSMAN ÖZDOĞAN

GİZEM ER AYTAN

İBRAHİM ULAŞ

MEHMET ÇOKKORKMAZ

HALİL AYKUT

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

MUSTAFA KÜRLEK

NAMUK ZAFER

AHMET DARBUKA

HÜSEYİN GÜN

MEHMET BEŞİR EMİNOĞLU

EKREM YEĞİN

 

HESAPLARI İNCELEME KOMİSYONU

SERKAN GÜLSEVER

HAYRETTİN BULUT

LEVENT BİLLURCU

 

MECLİS BAŞKANI : SUAT AKIN

MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI : SEDAT AKTAŞ

KATİP ÜYE : MUSTAFA KÜRLEK

 

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

SİTEM BERK

İLTER AKIN

ERDEM POLAT

MEHMET CÖMERT

NÜSAMETDİN SAYAR

MELEK PİRCİVAN

 

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ

ALKAN AÇIKGÖZ

EMİN MENGE

FUAT KÖSELECİOĞLU

NARİN ERBOZ

KENAN ÇELİK

VEYSEL TACİR