ATO’DA SEÇİME 24 GÜN KALA 2’NCİ ADAY 

Nilgün KAYA

2 Ekim tarihinde yapılacak seçimle yeni yönetimini belirleyecek Ayvalık Ticaret Odası’nda (ATO) adaylığını açıklayan ikinci isim ATO Genç Girişimciler Kurulu başkanı ve Balıkesir Sanayi Odası Genç Girişimciler İl İcra Kurulu başkan yardımcısı Nihat Uzun oldu.

Aday olduğunu sosyal medyada açıklayan yazısında Nihat Uzun, “Değerli ve kıymetli Ayvalık Halkı, Atalarımdan bana miras kalan, köklerini Ayvalık’tan aldığım Ayvalık’ın ticari hayatını daha da geliştirmek amacıyla Ayvalık Ticaret Odası Başkan adayı olarak huzurunuzdayım. Huzurunuzdayım, çünkü Ayvalık benim için çok büyük bir anlam ve önem taşıyor.

Ayvalık’ın genç nesil temsilcilerinden birisi olarak halen aktif olarak Ayvalık Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkan Yardımcılığı, Turizim Vizyon Komitesi Başkanlığı, Ayvalık Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı, Balıkesir Sanayi Odası Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer almakta ve tüm bu görevlerimi istek ve heyecanla yerine getirmekteyim. Güzel Ayvalık’ımızın canla başla çalışacak ve ona katkı sağlayacak bir temsilciye ihtiyacı var. Bu temsili de eğitimimle, büyüklerimin tecrübelerinden edindiğim bilgilerle, ticari hayatımla ve kurmakta olduğumuz donanımlı komitelerimizle en üst seviyeye çıkartacağımıza inanıyorum. Bu çerçevede emeği öne çıkartarak, Ayvalık ve Ayvalık değerlerini yüceltecek bir bilinçle insanlarımıza doğru hizmeti sunmak için bu yola çıktık. Sizlerden bu mücadeleme ve yolculuğuma destek vermenizi bekliyorum. Atatürk’ün de dediği gibi ‘Biz her şeyi gençliğe bırakacağız, geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.’ Bu ışıklı yolda gelin hep beraber yürüyelim. ” Dedi. Öte yandan ATO mevcut başkanı Mustafa Büyükçıvgın aday olmayacağını ve Nihat Uzun’a destek vereceğini açıkladı.